Nu stänger vi Uppsala

hwrum
Klockan är femton minuter över ett. Det är natt mellan måndag och tisdag. Storvreta Cup är över för Hannas del. Huddinge åkte ut i B-slutspelets semifinal mot Rönnby. Hanna är utslagen men inte alltför nedslagen. Hon vet att hon gjorde sitt bästa och ser fram emot kommande innebandymatcher. Mer kan ingen begära.
Ella har somnat in lätt speedad efter att ha varit uppe länge. Semifinalen spelades 22:05 och vi var på plats hela klanen. Nu har vi hämtat hem Hanna till hotellrummet eftersom stora delar av laget valde att bryta upp och åka hem till stan. Därför lurar vi till oss en extra hotellfrukost i morgon och sen stänger vi Uppsala för den här gången. Hanna och jag är ganska överens om att dissa staden. Hon säger att den är en trist fabriksstad med sunkiga affärer. Jag lägger till en massa trista akademiker (fast många kuliga också) världens bredaste och rakaste gator/vägar men också med de flesta rödljusen vilket gör att bilarna nästan står still på tomgång hela tiden.
Nu ska vi sova gott, äta en redig hotellfrukost och ta oss hem till stan.