Förlåt mig, men nu kommer lite mer gnäll

Jag måste ha syndat, för nu är det gudomliga på straffhumör så att det sjunger om det. Ikväll när jag började trimma mitt hår, dvs raka mig på skallen dog trimmern. När jag försökte skruva isär den och lösa problemet dog verktyget. När jag sen skyndat till Coop och köpt rakhyvlar är varmvattnet borta. Så nu ser chanserna ut så här: Antingen går jag till jobbet med 25 procent rakat huvud och ser ut som en frontalkrock som luktar svett, eller så kommer varmvattnet tillbaka och jag kan ägna någon timme åt att raka huvud och ansikte och se ut som griversionen av Globen när jag kommer till jobbet.
Happy thoughts.
Imorgon ska Ella och jag gå till dagis. Sen ska jag gå till jobbet. Till fots alltså. Nånting säger mig att marken eller åtminstone mina skor kommer gå sönder.