Ford Focus 2006 säljes


Vi säljer vår Ford Focus av 2006 års modell. Det är bara vi som kört den. Det är en silverfärgad FFV (Flexifuel E85/bensin) i Ghia-utförande vilket betyder fullt utrustad. Den har gått cirka 4000 mil och är servad som den ska. Sommar- och vinterdäck på aluminiumfälg. Motorvärmare och dragkrok. Hundgaller monterat (men vi har inte hund så bilen är pälsfri.). Rutorna bak är tonade.
Erbjudandet läggs bara ut här eftersom vi inte vill sälja via Blocket eller något annat jobbigt ställe. Om du är intresserad kontaktar du Fredrik. Verkar du intressant så återkommer jag. Känner du någon som letar efter en sån här bil? Tipsa. Jag är en sjysst säljare som letar sjysst köpare. Priset för bilen bestämmer vi tillsammans, men om du kikar på begagnatmarknaden hos bilhandlare och på privatsäljarsajter så får du vägledning.
Bilen är i bra skick och går precis som den ska, men vi har inte behov av en så här stor bil längre.