F*cking iskallt

Det känns så där att gå in i de kallaste veckorna på året med en trasig pelletsbrännare. Det går att elda ibland, ibland inte. Den här investeringen är utan tvivel den sämsta jag någonsin varit med om att göra. Undermålig teknik, undermålig leverantör. Opålitlig och skitig drift. Pellets är helt värdelöst på alla sätt. Det är inte ens ett hållbart bränsle, trots att utsläppen när man bränner pellets är mindre skitiga än vid annan förbränning.
Nu kommer det bli så här:

 1. Vi kommer få en skyhög elräkning för februari
 2. Vi kommer låna pengar för att ha råd att byta panna
 3. Vi har inte råd att låna pengar för att byta panna
 4. Vi har inte råd att inte göra det
 5. Jag ska ALDRIG mer skriva om den här skiten.

Varför är det så dyrt med stora lägenheter?

3 svar på ”F*cking iskallt”

 1. Jag känner med dig. Kommer du ihåg när vårat värmesystem i Gula Huset pajade? Ni fick duscha i skolan?! det är klart man drog på sig skulder, vi behövde ju värme och varmvatten.Vi får hoppas att karmapolisen hittar er snart!

 2. Ush ja… vad livet kan vara orättvisst. Här finns stora hus för ca 400 tusen…men Hällefors är väl inte paradiset på jorden…och gud vet att den här kommunen behöver en vetig komunikatör…( de har inte ens en sån tjänst tror jag inte)…det är rörigt och stormigt i kommuhudet just nu…

 3. Tack för empatin. Men, livet är inte så orättvist. Det är mest jag som inte ser de positiva sakerna längre. Karmapolisen har koll på mig också. Nära och kära stöttar och hjälper till och tack vare detta har vi fortfarande någorlunda koll på våra grundläggande förutsättningar.
  Men, jag vill ju något annat. Därför känns det som att vi och de som hjälper oss anstränger oss för att bevara något som på lång sikt ändå inte funkar.
  Och det är jag helt värdelös på att se som positivt.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.