En vanlig tisdag

tisdag
Kommer till jobbet strax efter åtta. Skriver ut handlingar och samlar ihop lite prylar jag behöver. Hinner prata lite om Sveriges hållbara utveckling med en kollega innan jag tillsammans med en annan tar mig ut till Showroom Flemingsberg där vi har verksamhetsplanering. En på alla sätt inspirerande dag med många goda idéer som ska realiseras. Åker hem och hinner förfasas över köerna ut från campusområdet, tar en genväg och fastnar i andra köer istället. Lagom till jag kommer hem infinner sig tröttman. Bidrar halvhjärtat till matlagningen, men njuter av den kinesiskt inspirerade rätt Camilla svänger ihop. Tar morgondagens bild till 365bilder.se och går igenom bloggarna jag läser dagligen innan jag fyller i en preliminär deklaration för min firma. Räknar nämligen med att inte göra någon vinst alls 2009 och har ingen lust att betala preliminärskatt. Tröstar Ella som rasar ned för trappen och skypar lite med min mamma om att följa med till Tyskland vid påsk.
Så blev det. En helt vanlig tisdag.