Plug in-hybrid börjar säljas nästa vecka


Samtidigt som västerländska biltillverkare försöker lura av stater skattepengar för att börja utveckla plug in-hybrider och xenofoba fackrumpor menar att det aldrig kommer hända att kinesiska ägare kommer ta över branschen berättar BYD Auto att de börjar sälja sin plug in-hybrid F3DM.
Nästa vecka, enligt ChinaStakes.com.
Maud, du kanske borde spara på skattepengarna? Vem vet, till och med i vårt land kanske någon återförsäljare är tillräckligt smart för att börja importera den här typen av bilar. De 28 miljarderna kanske bättre kan satsas på laddplatser?
För innan IF Metalls klubbordförande hinner säga pling plong tjing tjong är fler modeller ute på marknaden.
Det här är inte ens en nyhet. BYD:s planer presenterades redan i mars. Bilen visades mässor, men till skillnad från det traditionella sättet biltillverkare bygger prototyper och fullskalemodeller för att visa politiker på mässor och sedan skrota hade BYD en i stort sett produktionsfärdig bil.