Nyår i stillhet

Jag tänker tillbringa timmarna från nu och fram till nästa år i stillhet tillsammans med några av världens bästa människor. Vi sitter hemma hos oss och tar det lugnt, ska laga god mat och bara vara. Stänger av telefonen och ber att få hänvisa till det här inlägget istället.
2009 kommer i min värld bli omställningens år. Jag ska göra vad jag kan för att bli en hållbar människa. Det kommer innebära vissa förändringar i min livsstil som handlar om hälsa, konsumtion, ekonomi, ekologi och inställning. Om ett år vill jag kunna visa för mig själv att jag tagit några nödvändiga steg för att leva ett hållbart liv. Dessa steg kommer jag redovisa och följa upp här vad det lider.
Jag vill önska dig ett Gott Nytt År. Det kommer gå upp. Det kommer gå ned. I själva verket är det inget konstigt, dramatiskt eller ens högtidligt. Men vi kan väl göra vad vi kan för att se till att det blir så gott som möjligt.
happynewyear
Glöm förresten inte att fyrverkerier är en dålig grej. En riktigt dålig grej som karmapolisen noterat. Störande, miljöförstörande och kontraproduktivt. Om du vill fira med dylika aktiviteter har jag två bättre alternativ:

  • Lägg den summa pengar du tänkt spendera på fyrverkier i en metallbehållare och tänd eld på dem.
  • Skicka upp en asiatisk rispapperslykta iställer och skriv ett vänligt budskap på den.

Frid och fred på oss alla.