Idiocracy

Är du en av de som tror på det naturliga urvalet? De starkas överlevnad? Att människan utvecklas och blir smartare?
Kanske är det dags att tänka om.
Idiocracy är en film jag tänkt se länge. Den handlar om en snubbe som blir nedfryst av den amerikanska armén för ett skumt experiment, vaknar upp femhundra år senare och upplever hur människan utvecklats. Många har nog sett den och skrattat åt de dumma amerikanerna. Själv funderar jag på att se den som kontrast till Stjärnorna på Slottet, Körslaget, Let’s Dance, Idol, Singing Bee, Stjärnor på is….. Aftonbladet och Expressen.
Ähum…
Det visar sig att filmbolaget som äger rättigheterna till filmen inte verkar vara intresserad av att sälja den. Har just dammsugit webben efter möjligheten att köpa filmen, och det gick visst inte. Om nån har en kopia att dela med sig av, kontakta mig.