Banalt kan vara bäst

Ikväll såg jag och Camilla en dokumentär om inspelningen av Mamma Mia! Jag blev sugen att se filmen igen, så vi gjorde det. Här är mina tre favoritscener:


Brudparet i sin enda kärleksscen. Bäst är snubbarna på bryggan. Värlsklass. Som om jag och mina bröder fått regissera.


Meryl Streep gör mitt i all banalitet The Winner Takes it All till världens vackraste separationsvisa.


Och här får jag erkänna att det kom en liten tår. Jag börjar tänka på mina barn och sen är det kört.
I det här inlägget prisade jag tre scener ur Mamma Mia! och länkade till YouTube-klipp av dessa. Men det visar sig att de som äger rättigheterna till filmen inte vill låta dig eller mig se scenerna för sig själva. Alltså springer du iväg och köper filmen, eller skiter i det. Jag skulle skita i det eftersom filmbolaget verkar vara styrt av idioter. Filmen är bra, men tro inte att du själv får bestämma på vilket sätt du vill lära känna den.