En oväntat skön dag


Börjar dagen med att sova lite för länge. Sen kommer våra vänner Per och Jeanette över och hälsar på. Jag fotograferar deras barn och bilderna blir bra. Vi dricker kaffe, pratar och skvallrar lite innan de ska vidare. Camilla och jag åker en kortis till Kungens Kurva där vi handlar ett par DVD-filmer och lördagsgodis.
I bilen på vägen hem ringer mobilen. Det är vår trevliga granne Lotta som undrar om vi vill komma på spontanmiddag. Det vill vi. Vi bjuds på vansinnigt god mat, gott vin och ett personligt samtal om gemensamma erfarenheter av livets med- och motgångar som gör att jag nu känner mig alldeles upplyft av att vi satt fyra vuxna människor och pratade om saker jag aldrig pratat med någon utanför familjen om samtidigt som barnen hade trevligt tillsammans.
En oväntat skön dag i november.