Fotografera dig i Hällefors


I Hällefors finns en ny fotograf i en alldeles nyöppnad fotostudio. Hon heter Sonja Jansson och jag rekommenderar henne varmt. En fantastisk duktig fotograf med lång erfarenhet och hon tar en typ av bilder jag tycker väldigt mycket om. Hon liksom ser bortom objektet och fångar en helhet som jag tycker mig se alldeles för sällan. Dessutom har hon på eget bevåg hittat ett smart sätt att stödja Rosa Bandet-kampanjen genom att erbjuda välgörenhetsfotografering.
Har du vägarna förbi Hällefors rekommenderar jag att du hälsa på hos Sonja. I den här artiklen som Nerikes Allehanda publicerat nämner hon en fotograf i Stockholm som mentor. Jag vet inte om jag skulle vilja kalla mig just det (känns större än det jag kan erbjuda), men vi bollar lite idéer då och då och jag lär mig jättemycket av de bollningarna. Hoppas själv kunna åka till Hällefors nån gång under hösten så att Sonja och jag kan göra ett gemensamt event där vi erbjuder en fotosession med två fotografer. Två sätt att se en människa.
Sonja har en bra blogg. Och visar bilder här.