12483 personer på Råsunda

SKANDAL! Derbyn ska vara fullsatta. Jag förväntar mig över 30.000 på Råsunda när det är derby. OK att inget av lagen har tätkänning. Men inget riskerar att åka ur heller. Jag kan bara tänka mig att vi stockholmare är för bortskämda och världsfrånvända när vi tror att Hammarby, Djurgården och AIK ska slåss i toppen av Allsvenskan varje säsong.
Det enda som är riktigt dött med fotbollen i stan är publikintresset. Jag hoppas att mer kontinuitet i trupperna, färre idioter på läktarna och bättre arrangerade event ska locka publiken tillbaka till arenorna.
Kvaliteten på matcherna är inget vidare. Men, vi lever ju i Sverige trots allt. I kvällens match var Hammarby det minst dåliga laget och vann rättvist efter tre individuella prestationer av Zengin, Davies och Chanko.