Hälsostatus

Eftersom jag gnällt lite om min halvtaskiga hälsa känner jag att följande statusrapport är berättigad:

  • Magen: Efter en vecka på Omeprazol har magen blivit bättre än på länge. Surmagen håller på att bli glad igen.
  • Blodet: Har gått på Lipitor en dryg vecka också. Känner mig dock minst lika fet som tidigare.
  • Har efter uppmaning provat att minska ned på dosen Cetirizin men fått tillbaka allergisymptom och därför gått tillbaka till daglig dos.
  • Kost: Upp och ned. Frukosten är stabil med två kokta ägg, en kaffe latte och en och en halv liten smoothie på frysta bär och yoghurt dagligen. Luncherna är 50/50 mellan matlåda och skräpmat. Middagarna är fortfarande alldeles för ofta hastiga och stekta.
  • Motion: Tack vare stegräknandet har jag försökt gå minst en mil varje dag med varierande framgång, men för att öka på dosen och intensiteten ska jag börja använda crosstrainern i källaren med start… nu.