Så här slutade det hela

Förstalaget vinner sin semi och går programenligt till A-final. Där möter de IFK Kumla som visar sig vara väldigt bra. Stuvsta lyckas dock rulla ut Kumla i första, men sen vänder matchen och Kumla vinner i sudden.

Hannas gäng förlorar sin semi, men det visar sig att motståndarna fuskat med laguppställningen och efter protest går Stuvsta till final även i B-slutspelet. Där tar dock orken slut och motståndarna vinner med 2-0. Sammantaget en väldigt lyckad cup både sportsligt och kulighetsmässigt. Jag har några frågetecken kring hur Stuvstas lag formeras, men det är bara som pappa. Hade jag fortsatt vara tränare hade jag nog gjort likadant. Det är ju bara det att jag vill såååå att Hanna ska få det att lossna i fotbollen. Hennes utveckling är dalande, känns det som. Det är i mål hon gör bäst ifrån sig, men där vill hon inte stå. Hon platsar inte med de bättre tjejerna, men hon utvecklas inte där hon spelar nu.

Jag slits mellan fotbollsjaget och pappajaget.