Du är som på bloggen

Idag träffade jag Sonia. Och hennes man Peter. Sonia är den första bloggkompis jag träffat på riktigt. Hon är en riktigt begåvad fotograf som tröttnat på att erbjudas tråkiga jobb och istället vill starta eget. Idag träffades vi för att diskutera fotografi, företagande och lite annat. Tiden sprang iväg som den brukar när jag träffar sköna människor.
Jag tror vi kommer kunna hjälpa varandra framöver. Genom att utbyta tips och erfarenheter och dela nätverk med varandra. Trots att vi lever i olika delar av landet. Eller kanske, tack vare det. Kände direkt att Sonia och jag delar syn på bilden och varför den är så speciell. Kika på hennes bilder. Hon kan sin sak.
När Sonia och Peter bröt upp för att åka den långa vägen hem sa hon till mig att ”du är som på bloggen”. Jag tog det som en komplimang.