Jobbigt inför EM

Några jobbiga grejer inför sommarens EM i fotboll för herrar.
1. Målvaktspositionen i landslaget. Rami Shaaban har inte varit i toppform precis. Andreas Isaksson har suttit på bänken hur länge som helst och släppte in åtta mål i Premier Leagues sista omgång när han väl fick stå. Inte helt stabilt.
2. Zlatans knä. Hur kommer det se ut när kungen väl kan spela igen? Känns inte helt bra att han kommer matchovan och segrehabiliterad.
3. Ljungberg. Mannen som alltid är skadad, ofta går och tjurar på plan men ändå är lagkapten. Hur är hans nuvarande tillstånd? Dessutom verkar hans klubb vilja göa sig av med honom.
4. Motståndet. Med tanke på att ryggraden i det svenska landslaget verkar öm tror jag motståndet blir övermäktigt. Spanien kommer vara tokbra. Grekland bör vi kunna matcha, men inte med nuvarande form och slutligen Ryssland som kommer vara taggat till max.
Jag tror det blir ett svårt EM-år för oss som vill att nuvarande generation svenska landslagsspelare ska ta medalj. Jag tror inte vi går vidare från gruppspelet. För det krävs något av ett mirakel om det ska gå. Men, heja Sverige.