Fem och en halv miljon

Har vunnit fem och en halv miljon. Gud vad bra!

This is to bring to your information that your email has been randomly selected and approved as a charity grant beneficiary of THE DIANA MEMORIAL FOUNDATION in commiseration of 10th anniversary of the demise of the Princess Of Wales .You are awarded a grant sum of £ 550,000.00 (Five Hundred And Fifty Thousand Great Britain Pounds) and for further instructions on how you are to put claim to your grant, you are to FORWARD a copy of this notice to our International Grants Officer as well as give him a call via contact details below:
Mr. James McArthur.
INTERNATIONAL GRANTS OFFICER,
GRANT AWARD DEPARTMENT,
THE DIANA MEMORIAL FOUNDATION
FOUNDATION BUILDING,
214 GREAT QUEEN STREET,
LONDON, WC2B 5DF
UNITED KINGDOM.
Tel: +44 704 573 6050
Fax: +44 871 263 9807
Email: princessdianafundgrantaward@gmail.com

Men, är det inte lite konstigt att en så pengastinn organisation har råd med egen url? Varför använder de Googlemail? Kanske måste ringa upp James Mc Arthur och fråga…
…eller så måste jag bara beundra alla dessa mailbedragare. Jag ringer upp och kommer få besked om att min vinst endast betalas ut om jag för över några tusenlappar i adminstriva och juridiska kostnader, vilket jag gör och förstås aldrig får någon utbetalning. Det räcker med att någon halv promille av alla oss som ”vunnit” går på det hela så blir bedragaren rik som ett troll.
Idén är i all sin omoralitet alldeles fantastiskt bra. Det finns nämligen naiva blåögda människor överallt.