Nya produkter

I brevlådan låg idag ett billigt magasin fyllt av oumbärliga erbjudanden från Home Shop. Det är svårt att motstå produkter som:

Öltunnan som rymmer hela åttio CD-skivor. Den har gummitassar på fötterna som gör att den står stadigt.

De fyra festliga modeperukerna Uptown, Classy, Jazzy och Fever. Alla med långt och fylligt hår för partyt – eller en flärdfull look vid lite festligare tillfällen.

För att inte tala om den naturtrogna ugglan med lysande ögon som hoar iväg objudna besökare från trädgården.

Eller den här verkligt fräscha toalettsitsen med annorlunda motiv av pingviner i olika situationer. Mycket läcker 3D-effekt utlovas! Gör att vardagliga saker som att kissa, bajsa och kräkas lär kännas fasligt mycket bättre.
Såväl produkterna som den balanserade formen Home Shop väljer att informera oss konsumenter om dem tilltalar mig. Det gör nämligen det väldigt lätt för mig att fatta mitt beslut.

Men, jag har sparat den bästa produkten till sist. Du kanske har noterat att rakbladstillverkaren Gilette utvecklat sina produkter genom att skapa dubbel, trippel och vibrerande rakblad och hyvlar som säljs med hjälp av idrottshjältar och manliga myter som stridspiloter, mc-förare etc. Home Shop har hittat en kalasprodukt som hakar på trenden. En rakapparat som inte bara har tre rörliga rakhuvuden – utan sex! En revolutionerande produkt som ligger på Home Shops bästsäljarlista. Du hittar den och alla andra produkter på homeshop.se.