Färgglada barn, en förlust och min kusin

jol.jpg
Förmiddagen gick åt till att fotografera färgglada barn åt min designbegåvade vän Jenny. Alltid lika trevligt, hennes finfina barnkläder får mig att vilja ha en bebis till. Därefter snabb färd till Västertorpshallen där Hanna tillsammans med sina kompisar i Huddinge IK spelade säsongens sista seriematch i innebandy mot Älvsjö. Förlust med 4-3 i en bra match. Sedan hem en stund innan jag och resten av familjen for över till min mamma som hade besök av min tyske kusin Tobias och hans flickvän som turistar i Stockholm ett par dagar. Alltid lika trevligt att träffa den enda tyske släkting jag har kvar. Kul också att prata (om än knackig och lite blygt fåordig) tyska.
Så såg den här söndagen ut. Frågetecken inför nästa veckas start:
Ska jag bara raka ansiktet eller ansiktet och huvudet? Kommer Ellas förkylning/ögoninflammation förvärras så någon av Camilla eller mig behöver vara hemma med henne i början av veckan? Blir det ännu varmare den här veckan? Vinner Hammarby hemmapremiären mot Sundsvall i herrarnas allsvenska?