Nya magasin


Väntar på att två nya magasin som jag tecknat prenumeration på ska ramla ned i brevlådan.
Filter
Några av landets allra vassaste pennor har samlats för att göra ett riktigt magasin. Av förhandsbeskeden att döma har Sverige äntligen fått något som är lika läsvärt som snyggt. Att magasinet är en utveckling av det tänkandet som gör Offside till landets hittills mest läsvärda magsin väcker förhoppningar. Minst sagt.
Camino
Camino är något så ovanligt som ett livsstilsmagasin som skriver om ett liv i hållbar utveckling. Så här beskriver redaktionen sin publikation:

Camino är ett livsstilsmagasin som inspirerar till hållbar konsumtion. Integritet och självständighet är ledord vid magasinets produktion. Camino är inte beroende av bidrag och tillhör ingen stor mediekoncern. Magasinet finansieras genom Caminos vänner och annonsörer samt av prenumerationer och lösnummersförsäljning.

Sedan tidigare läser jag Offside och Tidningen Foto stadigt. Har provat att prenumerera på ETC och Stockholms Fria Tidning, men de är lite för förutsägbara. Bra, men efter några månader tröttnade jag på att aldrig bli överraskad.