Allsvenskan 2008: en reaktion

Får ett SMS där jag ombeds komma med en reaktion på min väns traditionella allsvenska tips.
Reaktionen är att jag minsann tror att han blir en allt bättre tippare. Jag delar hans uppfattning om den kommande säsongen i stort. Jag tror också på Kalmar FF och att det kommer gå bättre för Helsingborg i år. Hammarby har gjort årets värvning (Rami Shaaban) men anfallet är för tunt. Förra årets topplag kommer vara det i år också. Mittenlagen fortsätter som tidigare och bottenlagen gör på samma vis. Nykomlingarna får det svårt, men jag tror IFK Norrköping klarar kontraktet till skillnad från Ljungskile.
Mitt gamla lag, ÖSK, lär fortsättta i nedre delen av tabellen. Men snart gör Degerfors comeback! Striden om titeln som bäst i Stockholm kommer stå mellan AIK och Hammarby. Ska bli spännande att se Bojan Djordjic på hemmaplan.