Steve Jobs på tisdag

Nu på tisdag är det något av en högtidsdag för Applefanatiker. Då håller Steve Jobs (Apples högsta höns och legendar) sitt årliga keynote speech på MWSF’08 vilket är det största Apple-eventet under året. Rykten florerar nu ihärdigt om vad han ska säga. Det var vid den här tiden förra året han presenterade iPhone för första gången. I år ryktas det mest om en ny, supertunn, helt trådlös och fasligt portabel laptop, nya bildskärmar och möjligheten att hyra film via iTunes.
Själv hoppas jag att tidplanen för 3G-versionen av iPhone ska presenteras liksom tidplanen för lanseringen av densamma. Min telefon börjar kännas riktigt gammal nu och efter närmare ett halvår med iPod Touch är jag uppvärmd och beredd. Sällan har jag känt mig så långt borta från världen som det här året.
Tisdag 18:00 hålls presentationen. Du kommer kunna följa den på olika webbplatser.
macskapad.jpg