Min diktatur och public service

diktaturlogo
Jag fortsätter utveckla programmet för min diktatur. Nu riktar jag in mig på media och information. När jag får oinskränkt makt kommer jag tidigt att inrätta public service-media fullt ut. Det räcker inte med radio och TV. Det behövs också en annonsfri och oberoende kanal som använder sig av text och bild, dvs något som kan liknas vid en tidning.

Jag vill se något som är en blandning av P1, Offside och Flashback.
Den kommer finansieras via diktaturen, men diktaturen kommer inte styra innehållet. Vips har vi då en publikation i samhället som inte känner sig tvingad att skriva om Let’s Dance och Britney Spears undergång för att sälja sin produkt till annonsörer och läsare. Utan som kan skriva om saker som berör människor och våra liv.

Bra för individen:

  • Mer information, lättillgängligt

Bra för samhället:

  • Informerade människor gör smartare val