Salem

Idag är det dumskallarnas julafton i Salem. Men, jag vet inte vilka som är dummast, rasisterna eller o-rasisterna. Rasisterna är dumma för att de är rasister och jag skulle helst se att de utvisades. Jag skulle gärna ge västeuropas ariska förespråkare ett eget litet land där de kunde inavla sig bäst de vill. Där de kan slippa oss andra.
O-rasisterna är dumma för att de om och om igen ger rasisterna uppmärksamhet och sympatier. Hade det inte varit för militanta människor som tycker att humanism är något man kan slå in i andra människor hade rasisterna varit betydligt färre idag.
Mest synd är det om den familj som förlorade sin son för ett antal år sedan. Sonen vars namn rasisterna utnyttjar för att få skandera sina slagord och korkade idéer. Och alla de poliser, brandmän och sjukvårdare som måste jobba extra för att den här korkade helgen är grundlagsskyddad. Ett grundlagsskyddat krig mellan de som hatar de som är olika och de som hatar alla.
Knasigt.