Lunginflammation

ellab88.jpg
Diagnosen är ställd. Ella har lunginflammation. Nu väntar tio dagars penicillin. Men först en natt till på sjukhuset för att blodsockret ska bli stabilt och vi vet att Ella äter och dricker igen. Idag har hon med förhållandevis god aptit mumsat i sig nästan två mackor, två potatisar och ett äpple, samtidigt som hon druckit en halv festis. Inte så mycket, men mer än de senaste dagarna. Svältsyrorna är på väg ut ur kroppen och i samma takt stiger aptiten.
Mellan varven tvingar vi i henne medikamenter för att göra det lättare för henne att andas. Då får hon panik. Annars trivs vi ganska bra här. B88 är liksom ett skönt ställe att vara på. De tar hand om oss bra. Det är andra gången för Ella och tredje för mig. Så vi är lite kändisar.
Intressant kombination förresten, diabetes och lunginflammation. En erfarenhet rikare.