Söndagmorgon

Ligger och kollar nyhetsflödet. Aftonbladet gottar sig i en gammal nyhet om en känd svensk sångares våldtäkt. Expressen i ett mord. Svenska Dagbladet toppar med en artikel om privatisering av sjukvården i Stockholms län och Dagens Nyheter rapporterar från den pågående världscuptävlingen i slalom. Nerikes Allehanda har lagt tre konsertrecensioner på sitt löp. Dagensskiva.com recenserar Den flygande bokrullen. CNN skriver om diplomatiska lösningar på problemet med Irans kärnteknologi i samband med mötet mellan den amerikanske presidenten och den tyske förbundskanslern. BBC rapporterar att FN släpps in i Burma för att se hur det står till med de mänskliga rättigheterna.
Nyhetskollen är total.
Denna söndag känns redan som en vinnare. Nu ska jag montera en strömbrytare, kanske prima ett golv i källaren, titta på Hanna som spelar innebandy, skriva fakturor och röja upp på kontoret. När det är klart ska jag bearbeta bilder till olika kunder innan jag tar tag i söndagens rituella rakning och tvagning.