Schenström och Pihlblad

Klassisk uppdelning mellan manligt och kvinnligt. Hon får avgå, han tar ledigt. Dessutom har de åtalats, misstänkta mutbrott och bestickning. Och i diskussionen kan de inte ha en mänsklig relation utan hon har reducerats till hans ”källa”. Det är så många klåpare och så mycket dum ondska i hela den här diskussionen att jag inte kan låta bli att lägga mig i.
Sensmoralen i den här stormen bör vara följande: Politiker och journalister ska absolut inte umgås med varandra. Helst inte män och kvinnor heller. Att dricka mer än fem glas vin vid ett och samma tillfälle är moraliskt förkastligt. Regeringskansliets jourorganisation för krishantering är helt och hållet beroende av att EN person är redig och frisk 24 timmar om dygnet.
Men kanske viktigast av allt. I Sverige händer det inte något som påverkar oss på riktigt längre, därför måste vi lägga tid på sånt här istället. Jante, någon? Måste gratulera den som riggade restaurangbesöket och bilderna. Genomslaget blev totalt.