Nationell idag

Nationalsocialisterna, förlåt Nationaldemokraterna, har kastat skräp i min brevlåda. Tydligen trodde de att jag ville läsa deras publikation Nationell Idag. En helt galen liten tidning fylld av dåligt skrivna texter om tokiga saker. Sammanfattningsvis kan jag bara konstatera att den dagen Nationalsocialisterna, förlåt Nationaldemokraterna, kommer till makten blir Sverige världens dummaste land.
Då får vi helsvenska dagis där barnen bara får lära sig ursvenska seder och bruk, endast äta helsvensk mat och så vidare. Då ska svenska företagare arbeta för landets väl, inte sitt eget. Desutom vill Nationalsocialisterna, förlåt Nationaldemokraterna, att Sverige ska återta det svenska ägandet av svenska företag. Med mer.
För övrig kommer jag och min familj utvisas då, eftersom vi inte är helsvenska.
Att läsa Nationell idag är både roande och skrämmande. Att de här ordblinda, imbecilla rättshaveristerna ska komma till makten framstår som lika troligt att jag blir fotbollsproffs. Det är roande. Att de kommer göra det är skrämmande. Svenskarna är nämligen tillräckligt sura, bittra och politikertrötta för att göra om tyskarnas misstag.
Det är skrämmande.