Grattis Sverige

Det tog knappt ett år innan det visar sig att de etablerade partiernas lögner om att inte samarbeta med Sverigedemokraterna var just lögner. När det gäller makt finns inga principer.

Att vi gjorde så stora framsteg i valet kom som en chock för hela etablissemanget. Nu har chocken lagt sig, vi betraktas mer och mer som en del av den politiska vardagen och steget till att samarbeta med oss blir kortare och kortare för varje dag.

Så skriver Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson på partiets webbplats idag. Jag orkar inte ens bli upprörd längre. Låt de som vill leva i apartheid och mörker göra det, säger jag. Rensa Skåne och Blekinge från alla som har ursprung i en djupare genpool än ett tefat. Vi har gått om plats för dem i mångfaldens Sverige. I enfaldens Sverige vill ju rimligen ändå ingen bo i det långa loppet.
Den enda som gör mig upprörd kring dagens ”avslöjande” att Karlskronas moderater samarbetar med SD är den dåligt spelade chocken. Ingen som har den minsta inblick i hur svensk politik fungerar kan ärligt påstå sig vara förvånad över detta. Om vår statsminister är så aningslös undrar jag om han är kompetent nog att styra landet.
Inse, det finns tillräckligt många strutar i vårt land som vill ha ett etniskt rensat apartheidland för att SD ska vara en maktfaktor. Det suger stenhårt, det är pinsamt, men det är verkligheten. Vi har själva varit med och skapat den verkligheten. Genom att inte bry oss.
Grattis Sverige. Ikväll tar vi i lite extra i stroferna JA, JAG VILL LEVA, JAG VILL DÖ I NORDEN! Och jublar när Zlatan gör mål. Om några år är det senare förbjudet.
Ungefär samtidigt som nationalsången kommer i banjoversion.