Uppsägning och nygammalt nytt jobb

Jag har sagt upp mig. Från 1 december är jag inte längre tjänstledig från min tjänst i Regeringskansliet. Då tillträder jag istället min fasta tjänst som kommunikationsstrateg på den statliga myndighet jag arbetat tillfälligt hos det senaste året. Fortfarande på deltid, men med samma intensitet som tidigare. Stora saker ska göras den närmaste tiden.
Men, jag kommer sakna mina kollegor på departementet. Mycket. Bättre arbetsgrupp är nog svårt att hitta. Fantastiska personligheter med enorma hjärtan, stora famnar, härlig humor och bäst av allt – ett mycket stort kunnande. Det var de personerna som gjorde att mitt beslut inte var så lätt att fatta som jag trodde.
Samtidigt var jag tvungen att inse att det var dags att gå vidare. Nu ska jag skaffa mig nya erfarenheter och lära mig andra saker om hur statens maskineri fungerar. Tills den dag det är dags att hålla i kameran på heltid.
Och mina nya kollegor är ju också fasligt trevliga. Även om de aldrig kan bli som världens bästa kommunikationssekretariat. För det finns bara ett sådant.