Att försörja sig på en passion

Du som känner mig vet kanske att fotografi är en av mina stora passioner. Sedan ett par år har jag återupptagit och utvecklat en gammal hobby och ägnat mer och mer tid åt den, med goda resultat. Faktum är att det går så bra att två kontrasterande faktum har uppstått:
1. Jag har fotograferat så mycket att det passionerade avbildandet av familjen inte längre är så passionerat. För många bilder på för kort tid under sommaren har gjort att jag för stunden endast fotograferar på uppdrag, inte privat. Inspirationen för det dagliga upptäckandet av livet behöver komma tillbaka, och kommer göra det efter lite vila.
2. Jag är mycket närmare att föverkliga en dröm – nämligen den att arbeta med fotografering, formgivning, författande av text och rådgivning i kommunikationsfrågor i egen regi på heltid. Har fastnat för den del av landet jag lever i och börjat märka att efterfrågan på mig och mitt arbete ökar i allt snabbare takt. Skissar nu på att öppna min egen byrå någon gång. Oklart när, men jag kommer göra det.