Sista brevet hem

070714.jpg
Klockan är en bit efter ett. Det är natt mellan lördag och söndag. Har lämnat Arvika bakom mig och är nu hemma hos Patrik i Färjestad. Jag och Martina från redaktionen var väldigt inställda på att köra hela vägen hem till Stockholm, men efter två tillbud med rådjur och älg på vägen där jag fått tvärnita i hög hastighet har vi bestämt oss för att ligga kvar och vänta ut natten. Var lite för nära ögat.
Arvikas sista dag var helt ok. Jag träffade äntligen Emil Jensen och gjorde en intervju och såg hans fantastiska föreställning. Ska försöka få alla jag känner att gå och se honom i Vita Bergen 5 augusti. Regnet började falla och mot kvällen kändes festivalområdet ganska miserabelt. Vatten överallt. Lera och en lätt unken doft av öl, vin och urin. Glosögda människor. Kändes skönt att lämna.
Det var kul att göra en festival igen, men nu vill jag hem till min flock.