Dumdanskar

Det borde blivit 4-3 till Sverige men slutar istället 3-0 efterom dumma danskar springer in på planen. Men, frågan är om inte den danske back som slår till Markus Rosenberg i magen var knasigast av alla. Nu blir det väl boxning på Köpenhamns gator istället.
Men, tre poäng mot Danmark på bortaplan får kännas mycket bra, rent fotbollsmässigt. Och vi hade slagit in straffen och vunnit ändå. Hurra!
Sen ska vi inte vara för kaxiga och nedlåtande mot de danska arrangörernas slapphet när det gäller publikens frihet att springa in på planen. Minns Brasiliens matcher på Råsunda och Ullevi när det var rena Vasaloppet mot Ronaldhino och hans kamrater.
Men, tragiskt är det. Det danska laget hade gjort en bragd. Hämtat in ett chockartat underläge och hade vittring på seger. Sen brinner det till i skallen. Nötter.