Köpa mobil utanför en konsumkassa

Ibland inser jag att jag håller på att förvandlas till gubbe. Som när jag blir oerhört irriterad på de klämkäcka ungdomar som försöker sälja på mig världens billigaste mobilabonnemang utanför konsumkassan. Jag blir tokirriterad på deras säljmetod. Placerade mellan kassan och utgången så att jag varken kan gå in i eller ut ur affären utan att höra deras själlösa smörande. Ännu mer irriterad blir jag på Coop som säkerligen får betalt av Telenor och Tele2 för att de får stå där med sina små bänkar. Jag går till er affär för att köpa mjölk, bröd, grönsaker och andra livsnödvändigheter. Inte för att ni, Coop, ska sälja mig vidare till någon annan dumstrut som vill tjäna pengar på mig. Jag är trött på att vara ett jagat konsumentvillebråd i hela det offentliga rummet.
Lägg ned. Jag kommer aldrig köpa mobil utanför en konsumkassa. Aldrig.